Marknadsföring för egenföretagare

  • 14 veckor
  • 2018-05-04
  • Distanskurs
  • Gratis!

Har du just startat firma och väntar på din första kund? Eller är du en erfaren företagare som vill ge sig in i den digitala världen? I så fall är den här kursen som gjord för dig. Under 14 veckor kommer du få lära dig allt du behöver veta — från att skapa en grund som håller till att marknadsföra dig i sociala medier. Kursen äger rum på en digital läroplattform, vilket gör att du kan vara med oavsett var du befinner dig. När just du har tid.

uppgifter
veckor
flygresor
procent digitalt

Därför ska du gå min kurs

Det var i Umeå, för något år sedan, och jag hade suktat efter kinamat hela dagen (av någon oförklarlig anledning). Vid middagstid gjorde jag en sökning på Google Maps och hittade en restaurang som verkade servera kinamat. På deras hemsida fanns en meny, så jag hade redan bestämt mig för vad jag ville ha innan jag kom dit.

Väl vid kassan möts jag av oförstående ansiktsuttryck. ”Vi serverar endast buffé”, sa de, trots att hemsidan sa annat. Kommunikation är avgörande. Och det är därför den här kursen existerar.

Anmäl dig här!

En anmälan är bindande. Kursavgiften om 1890 kronor (exklusive moms) betalas via faktura som sänds ut efter anmälan. Först efter betald faktura erhålles kallelse till kursen.

Godkänd för F-skatt, org.nr: 970116-7158
Porjusvägen 20B, 962 32 Jokkmokk